"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Neyi gizliyorsunuz?

24 Şubat 2020, Pazartesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Libya’da “birkaç tane asker”in şehit düştüğünü açıklamasının ardından, Albay Okan Altınay’ın Trablus Limanı’nda vefat ettiği, naaşının memleketi Aydın’da sessiz sedasız defnedildiği iddia edildi.

İyi Parti Aydın Milletvekili ve İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Aydın Adnan Sezgin, yaşananlara tepki gösterdi. Sezgin paylaşımında, “Cumhurbaşkanlığı Sözcülüğü tarafından ‘isabetsiz bir atış’ olarak nitelenen Trablus Limanı saldırısında, Sayın Cumhurbaşkanı tarafından ‘birkaç şehit’ diye anılan çok mühim kayıplarımız olduğunu, Sayın Cumhurbaşkanı bir mitingde çay dağıtırken öğreniyoruz! Yazık, devlet saygınlığı böyle ayaklar altına alınmamalı. Libya’da şehit vermemiz ulusal güvenliğimiz açısından şart mıydı? Hangi çıkarlarımızı korumuş olduk? Peki, neden gizli saklı defnettiniz? Neyi gizliyorsunuz? Şehitlerimize Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum...” ifadesini kullandı. 

Okunma Sayısı: 4545
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    24.2.2020 09:10:00

    RTE'Libya 'da üç-beş şehit verdik,amma 21 karşı hedefi etkisizleştirdik., 1-Üç-beş diyerek neden şehitleri sıradan bir rakam söyler gibi ifade ediyor.Bu nasıl idarecilik,be nasıl vicdan,şahsen bu sözü bir müslüman idareciye asla yakıştıramıyorum.Tıpkı YAHUDİ KATİLLERİN TABİRİ. 2-Anala evlat doğrusun 3 olsun demekle iş bitmiyor.Anaların dünyaya getirdiği,ana-babaların emek verdiği bu evlatları AKILSIZ ,BECERİKSİZ VE ŞAHSİ İHTİRASI oanların sebep olduğu çatışmalarda hayatını yitirsinler diyemi dünya ya getirecekler. 3-Ülkesinin menfaatini,din kardeşinşin hanesini dirayet,maharet,meziyet ile koruyan ve haklarını kollayan AKILLI İDARECİDİR. Öyle ailecek tatil yaptığın ülke ile savaştayız demek nedir.AÇIKLA yoksa derhaşl istifa et TELAVİVE git dostların seni iyi ağırlasın.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı