"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Öğrenci yurdunu ikinci kez yaktılar

22 Ekim 2014, Çarşamba 16:32
Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde daha önce çıkan olaylarda bir kısmı yakılarak kullanılamaz hale gelen Ali İhsan Öğrenci Yurdu ve Okuma Salonu, bugün yeniden kimliği belirsiz kişiler tarafından yakıldı.

Nusaybin'in Devrim Mahallesi Bagok Sokak üzerinde bulunan Ali İhsan Öğrenci Yurdu ve Okuma Salonu binası 6-7 Ekim günü çıkan olaylar sırasında ateşe verilerek yakıldı. Üç katlı binanın öğrencilerin kaldığı bölüm ilk yangında hasar görmesi üzerine bina boşaltılmıştı. Bugün kimliği belirsiz kişiler yurdun okuma ve spor salonunun bulunduğu katları ateşe vererek yaktı. Yangını görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevleri söndürdü. Polis, olayla ilgili başlattığı soruşturmayı sürdürüyor.

 

Okunma Sayısı: 1026
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı