"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şamil Tayyar'dan AKP'lilere Ergenekon uyarısı: Yarın dizinizi döveceksiniz

23 Nisan 2016, Cumartesi 15:32
Yargıtay'ın Ergenekon kararını bozması sonrası Şamil Tayyar'dan uyarı üstüne uyarı geliyor. AKP'lileri uyaran Tayyar, "kumpastı" diyenlerin yakında dizlerini döveceğini iddia etti.

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Yargıtay 16. Ceza Dairesi'nin, Ergenekon Davası ile ilgili yerel mahkeme kararını esas ve usulden bozup "Ergenekon örgütü yoktur" demesine ilişkin "Darbe ve ilişkili davalar sadece hukuki değil aynı zamanda siyasi davalardır. Dünün hak davasından bugün 'kumpas' diye kıvıranlar, yarın dizini dövecektir. O zaman ibretlik halinize bakıp hem güler hem ağlarım" ifadelerini kullandı. Ergenekon sürecine ilişkin birçok kitabı bulunan AKP'li Tayyar, sosyal medya hesabından yorumlar yaptı.

1/ Darbe ve ilişkili davalar sadece hukuki değil aynı zamanda siyasi davalardır. Siyaset kurumu desteğini çekerse tüm davalar aynı anda çöker.

2/ Balyoz ve Ergenekon'un akıbeti, birincil derecede siyasi desteğin buharlaşmasındandır. Türkiye darbelerle yüzleşme fırsatını kaçırdı.

3/ Darbe davalarındaki sahipsizlik, FETÖ, KCK, MİT TIR'ları, Casusluk, Öğretim Üyeleri gibi davalarda domino etkisi oluşturur.

4/ Dünün hak davasından bugün 'kumpas' diye kıvıranlar, yarın dizini dövecektir. O zaman ibretlik halinize bakıp hem güler hem ağlarım.

Etiketler: şamil tayyar, ergenekon
Okunma Sayısı: 2882
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ahmed said

    23.4.2016 19:42:48

    "Darbelerle yüzleşme fırsatını kaçırdık" cümlesi bana çok manidar geldi.Hani nerde veya ne diyecek acaba yandaş medya şamil beyin bu manidar sözüne.

  • kubilay

    23.4.2016 19:26:38

    Duydum ki doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovuyorlarmış.Aman şamil dikkat et her an hain ilan edilebilirsin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı