"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Süleyman Demirel'in sağlık durumu iyi

05 Aralık 2014, Cuma 09:44
9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Güven Hastanesinde tedavi altına alındı.

Güven Hastanesinde tedavisi süren Süleyman Demirel'in, sağlık durumuyla ilgili hastaneden yapılan açıklamada;

Süleyman Demirel'in sağlığıyla ilgili endişe edilecek bir durumun olmadığı bildirildi.

Ankara Güven Hastanesi yönetimi ve 9. Cumhurbaşkanının özel doktoru Aylin Cesur'un yaptığı yazılı açıklamada, Demirel'in, yıllık kontrollerinin yapılması ve geçirmekte olduğu gribal enfeksiyonun kontrolü amacıyla takip edildiği kaydedildi ve, "Sayın Demirel'in Sağlığıyla ilgili endişe edilecek bir durum bulunmamaktadır" ifadesi kullanıldı.(AA)

Okunma Sayısı: 1919
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ahmet ÇAKIR

    5.12.2014 16:06:31

    Allah şifasını versin sayın Demirel'in. Bir ara kendisine çok muhabbetim vardı. Kaldığım dershanede videoda meclis konuşmasını dinlediğimiz bile olmuştu (Özal başbakanken). Ama 28 Şubat sürecinde "Halktan uzak" bir tutum sergilemesi beni ve birçok Risale-i Nur'a gönül verenleri üzmüştü. En son da başörtülü öğrenciler okumak istiyorlarsa Arabistan'a gitsinler sözü ise beni kendisinden tamamen soğuktu. Gerçi bazı abilerimiz bunun da bir tevilini bulmuş olabilirler. "Yok aslında öyle demek istemedi" gibi. Ben de diyorum ki ; İslamiyet zahire göre hükmeder. Biz insan olarak kalpleri bilemeyiz. Allah'a emanet olunuz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı