"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TCDD'den tren kazası ile ilgili açıklama

20 Haziran 2016, Pazartesi 16:23
Elazığ’da bugün 9 kişinin öldüğü ve 1 kişinin yaralandığı tren kazası ile ilgili Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, tarım işçilerini taşıyan minibüsün hemzemin geçit olmayan bir noktadan demiryolu hattına girmesi sonucu kazanın meydana geldiği belirtildi.

Yapılan açıklama şöyle:

”Bugün 20.06.2016 tarihinde Ankara-Tatvan seferini yapmakta olan 11532 sefer sayılı Vangölü Ekspresi’nin saat 10.07’de Elazığ-Çağlar istasyonları arasında km 41+704’teki seyri sırasında 23 DF 622 plakalı tarım işçilerini taşıyan minibüsün, hemzemin geçit olmayan bir noktadan demiryolu hattına girmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kaza nedeniyle minibüste bulunan ve henüz isimleri belirlenemeyen 9 kişi hayatını kaybetmiş, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 1 kişinin tedavisi devam etmektedir. Kazanın yaşandığı yere bin 625 m uzaklıkta, uyarı işaretleriyle donatılmış hemzemin geçit bulunmaktadır. Olayla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır.”

Etiketler: tren kazası, elazığ, tcdd
Okunma Sayısı: 2271
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı