"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Tek hedefimiz teröristler'

12 Mart 2019, Salı 19:03
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Türk Silahlı Kuvvetleri ve güvenlik güçleri, polis ve jandarmasıyla sadece ve sadece teröristlerle mücadele ediyor. Bizim tek hedefimiz, altını özellikle çiziyorum, sadece ve sadece teröristlerdir" dedi.

Milli Savunma Bakanı Akar, bir dizi ziyarette bulunmak üzere, afyonkarahisar'a geldi. İlk olarak Vali Mustafa Tutulmaz'ı ziyaret eden Bakan Akar, daha sonra valilik tarafından otelde düzenlenen 'Şehit Yakınları ve Gaziler Buluşması' yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Bakan Akar'a; Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz de eşlik etti.

'TSK, hain 3 bin DEAŞ'lıyı etkisiz hale getirildi'

'Fırat Kalkanı Operasyonu'nda Mehmetçiklerin DEAŞ'lı teröristlerle göğüs göğse çarpıştığını söyledi. Akar, "Burada üzerimize ne düşerse ve ne yapılması gerekiyorsa en iyisini yapmak için gece gündüz demeden azim ve gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Fırat Kalkanı Harekatı sırasında Türk Silahlı Kuvvetleri hain 3 bin DEAŞ'lı ile göğüs göğse çarpışarak etkisiz hale getirdi. Bunun ardından Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı ile bölgeyi özgür hale getirdi. Oradaki insanların rahat ve huzura kavuşmasını sağladı. Hiçbir masuma, hiçbir tarihi yapıya zarar verilmedi. Atalarımıza yaraşır bir şekilde görevimizi tamamladık" dedi.

'Tek hedefimiz teröristler'

Özellikle sivillerle ve hiçbir etnik kökenle problem olmadığına dikkat çeken Bakan Akar, "Bizim problemimiz, bizim hedefimiz, sadece ve sadece teröristlerdir. Türk Silahlı Kuvvetleri ve güvenlik güçleri, polis ve jandarmasıyla sadece ve sadece teröristlerle mücadele ediyor. Bizim Kürt kardeşlerimize yönelik saldırımız asla ve kata söz konusu değildir. Bizim hedefimizde Kürt kardeşlerimiz olamaz. Yurt içinde veya yurt dışında. Bizim tek hedefimiz, altını özellikle çiziyorum, sadece ve sadece teröristlerdir. Kimdir bunlar? PKK'dır, YPG'dir, DEAŞ'tır, FETÖ'dür ve El Kaide'dir" diye konuştu.

Etiketler: TSK, Hulusi Akar
Okunma Sayısı: 1117
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ali

    13.3.2019 12:13:53

    niye bitmiyor terör...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı