"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Televizyon karartmasını dünyada hiç kimseye anlatamayız

29 Ekim 2015, Perşembe 19:00
Manavgat Titreyengöl-Sorgun Turizm Yatırımcıları Birliği (TİSOYAB) Başkanı Hüseyin Aydoğan, televizyon kanallarının karartılmasının dünyaya anlatılmaz olduğunu, bunun da turizme zarar vereceğini söyledi.

Dünyanın önde gelen haber ajansları ve gazetelerinin seçimlere sayılı gün kala 2 televizyon kanalının karartılmasını birinci sırada haber olarak servis ettiklerini belirten Aydoğan, yabancı dostlarının kendisine sürekli Türkiye nereye gidiyor sorusu sorduğunu kaydetti. 

Turizmde güvenin çok önemli olduğunu belirten Aydoğan, "Hiç bir kimseye 2 televizyon kanalını kayyum atamasıyla seçime 3 gün kala karartılmasını anlatamaz. Avrupa buna inanmaz ve ikna olmaz. Avrupa insanı basın özgürlüğüne özel önem veriyor. Basına sansür ve baskıyı kabul edilemez buluyor. Avrupa insanı, televizyon kanalı karartmasını hangi isimle yaparsanız yapın inanmaz. Yabancı dil bilen herkes görecek ki 2 kanalın karartılması dünya basınında birinci sırada. Çünkü adamların anayasalarında basın özgürlüğü anayasal garanti altında. 2 kanalın karartılmasını dünyaya anlatamayız, izah edemeyiz ve Avrupalıları da bunu izah edemeyiz." diye konuştu. 

Bu tür hukuksuz uygulamaların yabancı yatırımcıyıda korkutacağını belirten Aydoğan, turizminde yatırımında güvene bağlı olduğunu, ülkede güveni zedeleyecek bu tür uygulamalardan kaçınılması gereketiğinin altını çizdi.

Okunma Sayısı: 2105
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı