"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Torunun acısına dayanamadı... İçim yanıyor!

11 Eylül 2018, Salı 21:09
Hakkari Yüksekova’daki Çobanpınar Meşkan Tepesi’nden 3 Ağustos günü dönen özel harekât polislerinin taşındığı zırhlı araca yönelik PKK’lı teröritslerce el yapımı patlayıcıyla saldırı düzenledi.

Teröristlerin yola önceden döşediği el yapımı patlayıcının, zırhlı polis aracının geçişi sırasında infilâk ettirilmesi sonucu özel harekât polisleri Mehmet Ali Doğan ile Recep Emre Yılmaz şehit olurken, 7 özel harekât polisi de yaralandı.

Yaralı polislerden durumu kritik olan Bayram Çiçek, tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bugün bütün müdahalelere rağmen kurtarılmayarak, şehit oldu.

Çiçek’in şehadet haberi, memleketi Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesindeki ailesini yasa boğdu. 

Babaanne yüreği

Özel harekât polisi Bayram Çiçek’in şehadet haberini alan Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesindeki babaannesi Zeliha Çiçek (110) fenalaştı. ‘İçim yanıyor’ diyen kadını yakınları Afşin Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Zeliha Çiçek, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Zeliha Çiçek ile şehit torunu Bayram Çiçek, bugün düzenlenecek törenin ardından Arıtaş Mahalle Mezarlığı’na defnedilecek.

AA

Okunma Sayısı: 1824
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı