"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yandaş gazetecilere AKP sözcüsü şoku!

21 Aralık 2015, Pazartesi 11:17
AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik'in "İsrail devleti ve İsrail halkı Türkiye'nin dostudur" sözleri yandaşları kızdırdı.

Grihat'ta yer alan habere göre, Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan İsrail devletinin ve halkının dost ilan edilmesine karşı olduğunu belirtirken, bir diğer yandaş yazar Fatih Tezcan ise Ömer Çelik'e sert tepki göstererek "Bu topraklarda kimse algı operasyonu yapamaz" dedi.

AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Toplantısı'nın ardından açıklama yapan Ömer Çelik, İsrail ile "ön anlaşma" iddiaları ile ilgili şunları söyledi:

"Kesin bir anlaşma yok. Henüz imza atılmış bir şey söz konusu değil. Bir taslak üzerinde çalışılıyor. Kuşkusuz İsrail Devleti ve İsrail halkı Türkiye'nin dostudur. Türkiye 3 şart ileri sürmüştür ilişkilerin normalleşmesi için. Bizim gözlemleyeceğimiz unsur bu 3 şartın yerine gelip gelmeyeceğidir"

Çelik'in İsrail devletini ve halkını "dost" ilan etmesine bazı yandaşlardan tepki geldi.

İşte o tweet'lerden bazıları:

Okunma Sayısı: 7705
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı