"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeni Asya biat etmediği için baskı altında

13 Ocak 2021, Çarşamba 22:13
CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Yeni Asya’ya Basın İlân Kurumu tarafından verilen ilân kesme cezasını gündeme getirdi.

Tanrıkulu, Yeni Asya’nın iktidara biat etmediği için baskı altında olduğuna dikkat çekerek, “Türkiye’nin basın özgürlüğü sıralamasındaki yeri, her yıl onlarca gazetecinin gözaltına alınması ve tutuklanması, gazetelere verilen cezalar, idarî yaptırımlar. En son Yeni Asya gazetesi hiç konuşulmuyor mecralarda; onun aldığı ilân kesme cezaları... Yani biz Birgün, Evrelsel ve Cumhuriyet gazetesini konuşuyoruz, ama bunun yanında (ilânı kesilen) Yeni Asya gazetesi de var. Çok ağır yaptırımlarla karşı karşıya. Aboneleri tirajdan sayılmıyor. Başlıklar sebebiyle ilân kesme cezası verilebiliyor Yeni Asya’ya. Neden? Bu hükümetin politikalarına biat etmedikleri için ve adaletsizlik tablolarını bir vesile ile gazetelerinde toplumun önemli bir bölümüne gösterdikleri için” dedi.

 

Etiketler: Yeni Asya, baskı
Okunma Sayısı: 4711
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ERDEM MASTAR

    14.1.2021 09:52:28

    Sen dik dur bu mazlum millet seninle zalimler için yaşasın cehennem

  • Yahya Evrin

    14.1.2021 03:15:51

    Doğru söze ne denir.

  • Adil

    14.1.2021 01:17:55

    Yeni Asya oldum olası bu dert ve husumetlerle uğraşıyor, ilk günden beri engel ile ihanetlere maruz kalıyor. Kâh hükümetler, kah nurcu camianın içinden çıkan maraz ve çekememezlikler... Bu günleri de aşar Yeni Asya.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı