"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Adalet, herkes için aynı olmalı

19 Şubat 2020, Çarşamba 17:00
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Balgat’taki eğitim merkezinde düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gezi dâvâsından beraat eden Osman Kavala’nın, 15 Temmuz darbe girişimi soruşturması kapsamında tekrar gözaltına alınmasını eleştiren Karamollaoğlu, adaletin herkes için aynı olması gerektiğini söyledi. Darbe söylentilerinin, Türkiye’nin gerçek gündemini değiştirmeye yönelik bir adım olduğuna işaret eden Karamollaoğlu, “Herkes bilsin ki bu milletin iradesine hukuksuz şekilde müdahale etme niyetinde olan kim varsa karşısında bizi bulur. 15 Temmuz öncesinde de sonrasında da bu duruşumuzu net bir şekilde ortaya koyduk. Birileri sokaklardan uzak durup ‘acaba hangi taraf galip gelir’ diye beklerken bizim milletimiz sokağa çıktı.” diye konuştu. 15 Temmuz’da şehit düşen ve yaralanan vatandaşlar olduğunu hatırlatan Karamollaoğlu, “Eğer bir darbe tehdidi varsa ülkenin ilgili kurumları üzerine düşen görevi bir an önce yerine getirmeli ve bu şüpheyi ortadan kaldırmalıdır.” ifadelerini kullandı.

AA

Okunma Sayısı: 3127
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı