"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Birlik olursak, kimse bir şey yapamaz

20 Mayıs 2022, Cuma 17:00
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun SADAT’la ilgili iddiaları ve seçim güvenliği tartışmalarıyla ilgili konuştu.

T24’ün haberine göre Akşener, Samsun Havaalanı’nda gazetecilerin sorularını cevapladı. Seçim güvenliği konusunda SADAT yapılanması sorusu üzerine Akşener şunları söyledi:

“Seçim güvenliği konusunda 6 siyasi partinin ve sandıkların başındaki kararlı müşahit ve başkanlarımızı oraya koyduğumuz zaman ne SADAT’ı ne madatı etkili olamaz. Çünkü İstanbul’da bu denendi. Denendi derken SADAT anlamında demiyorum. İstanbul’da çıkan sonucu, ‘Hayır’ dendi. Ama sonuç ne oldu? O ıslak imzalı tutanaklar olduğu için o 13 bin 500 lük farkı ortadan kaldıramadılar. Hani ‘bir şeyler olmuştur’ dendi ya o zaman. Anadolu’da derler ‘cirleklik yapma’ diye. Bu seçimlerde elbette ‘cirleklik’ yapmak isteyeceklerdir! Bu milletin öyle özel bir yanı vardır ki; iradesine el uzattığınız zaman Osmanlı tokadının çiftini atıyor.”

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 621
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Gültekin

    23.5.2022 11:10:46

    Sayın Akşener, devlete hayırlı işler yapma adına birlik olun, mevcut hükümeti yıkma gibi düşünceler, siyaseti kirletir, siz bu düşüncelerle iktidar olsanız bile, bir başkası da aynı şeyleri sizin için düşüneceğini asla unutmayınız. Devletimize, ve milletimize hizmet güzergahını asla hırslarınızla kirletmeyiniz ve milletin karşısına dedikodu siyasetiyle değil, projelerinizle çıkınız.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı