"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DP İstanbul ve Ankara’da aday çıkarmayacak

15 Şubat 2024, Perşembe 17:00
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, özel bir televizyonun canlı yayınında yaptığı açıklama da Ankara ve İstanbul’da aday çıkartmayacaklarını, İmamoğlu ve Yavaş’ı destekleyeceklerini açıkladı.

Mehmet Kara - ANKARA

Türkiye’nin projektörlerinin üzerinde olduğu belirli alanların olduğunu, 2018, 2019 ve 2023 seçimlerinde kademe kademe muhalefetin demokratik bir muhalefet yapma zeminini inşaa ettiğini söyleyen Uysal, “Bu yüzden Demokrat Parti olarak Ankara ve İstanbul’da aday çıkarmama, İstanbul’da sayın Ekrem İmamoğlu, Ankara’da Sayın Mansur Yavaş’ı destekleme kararı aldık. Türkiye’nin Moğol istilasından sonra gördüğüm en büyük istilaya dur demek durumundayız” diye konuştu. Siyaseti sorumluluk duygusu içinde yaptıklarını da söyleyen Uysal, “Bugün bakıyoruz, dünümüzü çalanlar yarınımızı da çalma gayretinde. Bizim derdimiz millet. Bir tarafta İstanbul’a ihanetin mimarları var, bir tarafta 25 senede verilen zararı 5 yılda toparlayan bir başkan. Bir tarafta Anadolu’nun Moğol İstilası’ndan bu yana görmediği bir kravatlı soygunu İstanbul’da yapanlar var; bir tarafta bu soygunu durduran, israfı bitiren, milletin kaynaklarını millete hizmet getirmek için kullanan Sayın İmamoğlu var” dedi.

Okunma Sayısı: 1926
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Münir

    16.2.2024 17:54:22

    Yanlış bir karar olmuş. Halbuki geçtiğimiz hafta Demokrat Parti'ni 81 ilde ve her beldede kendi amblemiyle ve kendi adayları ile mahalli seçimlere gireceği beyan edilmişti. Bu tarz yanlışlar demokratları iyice nisyana ve unutulmaya sevk edecektir. DP'nin demokratları yeniden ayağa kaldıracak dinamik dinamik bir Genel Başkana ve cevval bir kadroya ihtiyacı var.

  • Necati

    16.2.2024 08:45:28

    Tebrikler sayın Uysal, çok isabetli bir karar. Demokrasinin önündeki en büyük engel olan bu tek adam sisteminden kurtulmak her demokratın öncelikli görevi olmalı.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı