"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ekonomideki kriz milli güvenliği tehdit ediyor

28 Kasım 2021, Pazar
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Cumhurbaşkanlığı bütçesinin görüşmeleri sona erdi. CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu da “Türkiye’nin ekonomisi ile ilgili endişe içindeyim. Ekonomi millî güvenliği tehdit eder hale gelmiştir” diye konuştu.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda milletvekillerinin dikkat çeken eleştiriler yapan Kuşoğlu, “TMSF ile ilgili olarak MGK kararını sormak isterim. Bir konu daha var. Pazartesi günü Sayın Cumhurbaşkanı açıklama yaptı. Ekonomide bir makas değişikliği söz konusu. Şimdiye kadarki ekonomi politikalarını da inkâr söz konusu. Peki milli kurtuluş savaşını ilan etti. Ertesi gün Türkiye yüzde 15 değer kaybetti. Bu nasıl ekonomi savaşıdır. Faiz, enflasyon, kur sarmalı budur. ‘Borçlanmayı azaltacağız’ deseydik anlardım ama ‘faizi düşüreceğiz…’ Türkiye fakirleşmiştir. Çin’in altında asgari ücretle dünyayla rekabet edecekse, Çin ve Hindistan rekabet ederken üretimi de vardı. Türkiye hepsinin ithalatçısı. Türkiye’nin ekonomisi ile ilgili endişe içindeyim. Ekonomi millî güvenliği tehdit eder hale gelmiştir.” ifadelerini kullandı.

Ankara - anka

Okunma Sayısı: 812
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı