"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gençler: İşsiziz

15 Ekim 2021, Cuma 18:00
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Tokat’ın Zile ve Turhal ilçelerinde vatandaşın sorunlarını dinledi.

Zile’de Akşener’i gören bir genç, “Herkes yurtdışına kaçıyor, biz fakir ailelerin çocuğu olduğumuz için gidemiyoruz. 22 yaşındayım. Artık yatamıyoruz, ‘ne yapacağız’ diye. Çalışıyorum, bazı yerlerden paramı alamıyorum” diye konuştu. Başka bir genç de “KYK başımıza bela. Üniversite mezunuyum iş arıyorum, her türlü şartta da çalışmaya hazırım. Gazi Makine Mühendisliği mezunuyum. Çiftçi çocuğuyum” dedi. Bir genç de “İnsanlar yurt dışına gidiyorlar, biz fakir ailelerin çocukları kalıyoruz. Gelecek kaygımız çok yüksek artık, uyuyamıyoruz bile” diye konuştu.

Ağlayarak derdini anlatan bir kadın ise, “Benim 3 tane çocuğum var. Üniversite mezunu kocamın parmakları yok, kaza geçirdi, işsiz. Üç çocuğum da atanamadı, iş yok. Biri bankacılık, biri gıda mühendisliği, biri sağlık okudu; üçü de işsiz. Benim zoruma gidiyor” dedi.

Tokat - Anka

Okunma Sayısı: 971
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı