"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

O dosya raftan iner

21 Mayıs 2021, Cuma 17:00
Yüce Divan’da yargılanan bakanlardan Cumhur Ersümer, başında bulunduğu bakanlığa malzeme satan eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın Yüce Divan’a gitmesi gerektiğini düşünüyor.

Independent Türkçe’nin haberine göre Ersümer, “Bir bakana yönelik bu tür suçlamalar söz konusu olduğunda ne şekilde davranılacağına dair kurallar vardır. Bu kuralların uygulanması gerekiyordu” dedi. Pekcan dosyasının raftan ineceğini düşünen Ersümer, “Benim dönemimde soruşturma önergesinde hakkımda Yüce Divan’a sevk edilmemem yönünde karar çıkmıştı. Daha sonra dönem değişti ve sevk kararı çıktı. Gidip hesabımızı verdik. Bir müddet sonra bu iktidar değişir, başka birileri gelir. Bu suçlarla ilgili zaman aşımı yok. Bunların hepsi seçmenin yapacağı değerlendirmede bir esas teşkil ediyor (…) Bunlar hem hukuk anlayışımın hem yaşadıklarımın bana söylememi emrettiği konular” değerlendirmesinde bulundu.

Okunma Sayısı: 5999
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı