"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Oslo’yu, Habur’u kimse unutmadı

26 Şubat 2019, Salı 23:36
CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, “PKK’lı belediyenin kenarından geçemez benim olduğum yerde. Bunlar ağzımızı açtırmasınlar. Oslo’yu, Habur’u kimse unutmadı daha” dedi.

Yavaş, Nene Hatun Mahallesi’nde seçim koordinasyon merkezi açıp, Yakacık Kültür Merkezi’ndeki faaliyete katıldı. Seçim koordinasyon merkezinin açılışında eşi Nursen Yavaş ve İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Faruk Köylüoğlu’nun da eşlik ettiği Yavaş, “Bunlar seçilirse şöyle olacak böyle olacak” dendiğini söyleyerek, “Ben de diyorum ki televizyonlar da ‘benim geldiğim gelenek belli’. Benim kökümün ne olduğunu hepiniz biliyorsunuz değil mi? Neyinden korkuyorsunuz? PKK’lı bir defa belediyenin kenarından geçemez benim olduğum yerde. En güzel örnek Fethi başkanım. AK Parti’den sonra geldi başkanım seçildi, kaç kişiyi işten atmış? Yok, peki kaç tane PKK’lıyı işe almış? Bunlar ağzımızı açtırmasınlar. Oslo’yu, Habur’u kimse unutmadı daha. Kalkıp bir belediye başkanı için böyle iftira atmasınlar. İftira çok büyük bir günahtır. Ben şahsen kul hakkımı da bunlara helâl etmiyorum” dedi.

Etiketler: mansur yavaş, seçim
Okunma Sayısı: 1223
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı