"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Trump'ın damadından tepki çeken açıklama

29 Ocak 2020, Çarşamba 12:09
ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve özel danışmanı Jared Kushner, Trump'ın Orta Doğu planını açıklamasının ardından açıklamalarda bulundu.

Kushner, Filistin'in eğer liderleri 'normal bir devleti' sağlayacak koşulları yerine getirirlerse bir bağımsız devlet olabileceğini söyledi ve Filistin'in bağımsız bir devlet olabilmesi için dünyaya buna hazır olduğunu göstermesi gerektiğini söyledi. 

Al Arabiya English'e konuşan Kushner, "Kimse sadece bunu istediği için bir devlet olamaz. Dünyaya buna hazır olduğunuzu göstermeniz gerekir. Eğer normal bir devleti oluşturan unsurlara uymaya niyetliyseniz dünya buna yardım etmeye hazır olur. Eğer liderleri bu yolu tercih ederse hemen yarın başlayabilirler" dedi. 

Etiketler: Trump, damat, açıklama
Okunma Sayısı: 4530
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı