"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gazze’de can kaybı 10 bine dayandı

06 Kasım 2023, Pazartesi 17:00
Hamas’ın kontrolünde bulunan Gazze’deki Sağlık Bakanlığı, İsrail’in saldırılarında ölenlerin sayısının 9 bin 770’e yükseldiğini açıkladı. Açıklamada ölenlerin 4 bin 8’inin çocuk olduğu vurgulandı.

İsrail ise Hamas’ın 7 Ekim saldırılarında bin 400 İsrailli’nin öldüğünü belirtiyor. Ancak bu açıklamalar bağımsız kaynaklarca doğrulanamıyor. İsrail-Hamas çatışmaları sürerken Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Antony Blinken  Batı Şeria’da Filistin Özerk Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas’la görüştü. Toplantı sonrasında sözcülerin yaptığı açıklamaya göre Abbas Gazze’de derhal ateşkes sağlanması ve Gazze Şeridi’ne yardım sevkiyatına izin verilmesi gerektiğini belirtti.

Haber Merkezi

 

Okunma Sayısı: 489
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı