"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Aşısını yaptıran ticaretine devam etsin

23 Nisan 2021, Cuma
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, koronavirüsle mücadele sürecinde de ticaret hayatının devamının önemine dikkat çekerek, aşılarını yaptıran ve tedbirlerini alan 65 yaş üstü işletme sahibi tacir, sanayici, esnaf ve serbest meslek sahipleri ile çalışanların sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulmasını talep etti.

Baran, “Tedbirini alan, aşısını yaptıran ticaretine devam etsin” dedi. Yaptığı yazılı açıklamada, getirilen kısıtlamalarla çalışmaları sekteye uğrayan 65 yaş ve üzeri vatandaşların ekonomik ve sosyal açıdan sıkıntı yaşadıklarını belirten Baran, “Pandemide 65 yaş üstü üyelerimizin ticareti, hem tedbir hem de yaş nedeniyle sınırlamalardan daha fazla etkileniyor” diye konuştu. Baran, aşılarını yaptıran, maske, mesafe ve hijyen ile diğer tüm tedbirlerini alan 65 yaş ve üstü tacir, sanayici, esnaf ve serbest meslek sahipleri ile aktif sigortalılıklarını gösteren SGK hizmet belgesi, vergi kaydı gibi belgelerle belgeleyenlerin sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulmasını istedi.

Ankara - Ahmet Terzi

Okunma Sayısı: 1013
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı