"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rusya’nın rezervleri artışta

27 Mart 2015, Cuma 09:06
Ukrayna krizi, Batılı ülkelerin yaptırımları ve petrol fiyatlarının düşmesi nedeni ile son aylarda eriyen Rusya’nın rezervleri yeniden artışa geçti.

Rusya Merkez Bankası verilerine göre, Rusya’nın rezervleri 13-20 Mart tarihlerinde 1,2 milyar dolar artarak 352,9 milyar dolara yükseldi. Rusya’nın uluslar arası rezervleri Kasım 2014’den bu yana ilk kez artıya geçti. Kasım ayında rezervler 420,4 milyar dolardan 420,5 milyar dolara çıkmıştı. Rusya’nın rezervleri yıl başından bu yana 35,6 milyar dolar azaldı. 2014’de kayıp ise 124,1 milyar doları buldu. 2008-2009 kriz döneminde Rusya’nın rezervleri hızla erimiş Mart 2009’da 376 milyar dolara kadar düşmüştü.

Rusya’nın uluslar arası rezervleri 27 Şubat-6 Mart tarihleri arasında yüzde 1,7 düşerek 356,7 milyar dolara gerilemiş, bir haftalık kayıp 6,3 milyar doları bulmuştu. Rusya’nın rezervleri dolar, euro, altın ve IMF’deki varlıklarından oluşuyor.

Etiketler: rusya, rezerv, dolar
Okunma Sayısı: 996
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı