"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rusya, Türk Akımı'nı görüşmeye hazır

12 Kasım 2015, Perşembe 19:27
Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Rusya'nın Türkiye ile "Türk Akımı" sözleşmesini görüşmeye devam etmeye hazır olduğunu ifade etti.

Novak konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda, "Biz görüşmelere devam etmeye hazırız. Türk partnerlerimizden hükümeti oluşturmalarını ve bizimle hükümetler arası sözleşmeye ilişkin görüşmeleri yürütecek tarafı belirlemelerini bekliyoruz" ifadesini kullandı. Bakan, "Türkiye hazır olur olmaz görüşmelere başlayabiliriz" dedi. Türkiye'de Anayasaya göre hükümetin 45 gün içinde oluşturulması gerektiğini belirten Novak, "Daha zamanımız var" dedi.

Novak daha önce yaptığı açıklamada, Türkiye ile Türk Akımı projesine ilişkin sözleşmenin Ocak ayına kadar imzalanacağını ifade etmişti.

 

DHA

Etiketler: rusya, türk akımı
Okunma Sayısı: 1795
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı