"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TESK’ten “ticarî akaryakıt” talebi

09 Eylül 2018, Pazar 19:50
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren esnafa çiftçilerde olduğu gibi ticarî akaryakıt uygulamasının getirilmesini talep etti.

Palandöken, yaptığı yazılı açıklamada, son dönemde enflasyonda yaşanan artışın en büyük sebeplerinden birinin, akaryakıta ve ulaştırma sektörüne yapılan zamlar olduğunu bildirdi.  Enflasyondaki yükselişin önlenmesi için sektöre özel önem verilmesi gerektiğine dikkati çeken Palandöken, bu konuda gerekli adımların atılmasınını istedi. Palandöken, devletin tarımda olduğu gibi ulaştırma sektöründe faaliyet gösterenlere de destek vermesi gerektiğini belirterek,  “Ulaştırma sektöründe faaliyet gösteren taksici, dolmuşçu, kamyoncu, halk otobüsçü ve minibüsçü gibi tüm taşımacı esnafının kullandığı akaryakıt ürünlerine çiftçilerde olduğu gibi ticarî akaryakıt uygulaması getirilmeli.” diye konuştu. 

Etiketler: tesk, palandöken
Okunma Sayısı: 930
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı