"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkiye Hindistan’dan buğday alacak

13 Mayıs 2022, Cuma 17:48
Anavatanı Türkiye olan bir çok ürünün şimdilerde ithal edilmesine tepki gösteren Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, AKP iktidarının 20 yıl boyunca benimsediği yanlış tarım politikalarının ülkeyi ithalata mecbur kıldığını, çözüm olarak mutlak suretle yerli üreticinin desteklenmesi gerektiğini belirtti.

Hindistan’dan buğday ithalatı yapılacağının açıklanması üzerine açıklamalarda bulunan Gürer, “20 yıldır AKP’nin uyguladığı yanlış tarım politikaları nedeniyle anavatanı Türkiye olan mercimeği Kanada’dan, nohutu Meksika’dan ithal ediyoruz. Rusya’ya buğday satıyorduk. Rusya’dan buğday alıyoruz. Dünyada 200 milyon ton dolaşımda olan buğdayın 60 tonu Rusya-Ukrayna bölgesinden dünyaya dağıtılıyordu” dedi.

Ankara - Ahmet Terzi

Okunma Sayısı: 1544
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    13.5.2022 22:27:34

    1,5 Milyar nüfusunu doyurup bize buğday satan HİNT İDARECİELRİ KAHRAMAN,Buğdayın anavatını olan ülkemizde buğday açığına nedne olan ve çiftçisinden kilosunu 2 liraya alır ve yabancı çiftçiye ise kilosuna 7 lira veren idareci hain dersek hata olurmu. Düşman bu tarz yanlışı yapamazdı.Milletime aşıkım diyenin bu millete attığı kaçıncı kazık bu.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı