"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

2015'in ilk kazasında 2 kişi yaralandı

01 Ocak 2015, Perşembe 09:37
Fatih’te iki aracın karıştığı kazada 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Yaralılar çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Fatih’te yaşanan kaza 00:10 sıralarında Atatürk Bulvarı üzerinde Aksaray istikametinde meydana geldi. Bir başka kazaya karıştığı öne sürülen Tolga A., 34 TDP 12 plakalı aracı ile Pertevniyal Lisesi önünde yol ortasında beklerken, Aksaray istikametine ilerleyen Mehmet C. Yönetimindeki 06 KF 195 plakalı otomobil, taksiye ve taksi sürücüsüne çarptı. Ağır yaralanan taksici Tolga A., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi acil servisine götürüldü.

Çarpmanın etkisiyle her iki araçta da ağır hasar oluştu. Aaraç sürücüsü Mehmet C., “Dörtlüleri yakmış yol ortasında bekliyordu. Frene asıldım ama duramayacağımı anladım, sola kaçtım ama solundan vurdum. Orta şeritte duruyordu, ancak sola kaçabildim. Başka bir şey yapamadım, kaçamadım.” dedi. Mehmet C., “Taksici neden aracının dışındaydı?” sorusunu, “Bilmiyorum ne yapıyordu.” diye cevapladı.

Olay yerinde ilk ifadesi alınan Mehmet C., gelen ikinci ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar çekici ile otoparka çekildi. Kaza sebebiyle Atatürk Bulvarı’nda trafik yoğunluğu oluştu.

Etiketler: kaza, yeni yıl, fatih
Okunma Sayısı: 1432
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı