"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

36 saat nöbet kurbanı doktor için iş bıraktılar

25 Ekim 2021, Pazartesi 18:00
Ankara Şehir Hastanesi’nde 36 saat nöbet tuttuktan sonra aracıyla evine dönmek üzere yola çıkan 25 yaşındaki asistan hekim Rümeysa Berin Şen’in park halindeki kamyona arkadan çarparak can vermesinin ardından, birçok ilde sağlık çalışanı tarafından protesto ediliyor.

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde çalışan sağlık çalışanları bugün iş bırakarak, vefat eden sağlık çalışanı Şen’i anma töreni gerçekleştirdi. Bilkent Şehir Hastanesi’nde açıklama yapan Ankara Tabip Odası Başkanı Ali Karakoç, bugün hem üzgün olduklarını hem de öfkeli olduklarını söyledi. Artı Gerçek’in haberine göre, sağlık çalışanlarının çalışma şartlarının kötü olduğunu ve hiçbir sağlık çalışanının güvende olmadığını söyleyen Karakoç, “Yıllardır bunu dile getiriyoruz. Genç arkadaşlarımız hafta için 32 saat nöbet tutmakta, hafta sonu 24 saat nöbet tutmaktadır. Hekim arkadaşlarımız en az yüz tane hasta bakıyorlar. Tükenmiş bir hekimin hastası olmak ister misiniz? Arkadaşımıza Allahtan rahmet sevenlerine baş sağlığı diliyorum” dedi.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 688
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı