"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

55 gün sonra ilk kez kucaklaştılar

26 Nisan 2017, Çarşamba
Gazetemiz çalışanı Nur Ener 57 gündür özgürlüğünden mahrum.

Ailesiyle 55 gün sonra ilk kez açık görüş gerçekleştiren Nur Ener’in duygusal anlar yaşadığını aktaran ablası Rana Ener, “Nur ağlıyorum ama siz üzüldüğünüz için, sizi özlediğim için ben çok iyiyim ne olur üzülmeyin” dediğini söyledi. Herkese selam gönderdiğini belirten abla Rana Ener, “İçimiz paramparça ama birbirimizi teselli etmeye çalışıyoruz. Aile olmak böyle bir şey” diyor.  

Martı figürlü kolye yapmış

Nur bir gün önce annesini rüyasında ellerini açmış koşarak ona gelirken gördüğünü anlatarak, kavuşacakları günü heyecanla beklediğini anlatmış. Ablasının doğum günü olan 25 Nisan’ı da unutmayan Nur Ener, ablasına boncuklarla süslü, daha önce özgürlük sembolümüz dediği beyaz martı figürlü kolye hediye etti. 

Kağıt peçeteden de nikah şekeri

Nur’un 29 Nisan’da yapılması planlanan düğünü ne yazık ki yapılamadığı için cezaevinde ki arkadaşları kendi aralarında bir kına gecesi düzenlemiş. Banyo lifinden duvak yaptıkları kınada, kağıt peçeteden de nikah şekeri hazırlamışlar ve Nur onlardan bir tanesini ailesine vermiş. Rana Ener, “Rabbim en kısa zamanda istediğimiz gibi güzel bir yerde yapmayı nasip etsin, her şeyin en güzelini yapacağız inşallah” diyerek Nur’a teselli verdiklerini belirterek, “Kına gecesi mekanını tutmuştuk. Ne olacağı belli olmadığı için mecburen iptal ettirdik” dedi. 

Okunma Sayısı: 7161
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Onur

    26.4.2017 12:26:11

    Şimdi bu haberi okuyunca aklıma şu yazı geldi.. http://www.yeniasya.com.tr/elif/sizin-hic-kagit-peceteden-nikah-sekeriniz-oldu-mu_427373

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı