"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Normalleşmenin ilk adımı adalet

19 Mayıs 2024, Pazar 00:23
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Türkiye’nin normalleşmesi adına atılacak ilk adımın adaleti gerçek manada tesis etmek olduğunu bir kez daha vurguladı.

Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu değerlendirmelerde bulundu: “Bu kadar birikime, bunca yaşanmış tecrübelere rağmen hala fasit bir daire içerisinde dönüp duruluyor olması, Türkiye’miz için üzüntü vericidir. Ülkemizin normalleşmesi hususunda bir imkan varken, maalesef yargının siyasallaşmasından dolayı mahkemeler üzerinden adeta bilek güreşi yapılmaya devam edilmektedir. Yapılan duruşmalarda, bir kez daha hukukun siyasete göre pozisyon aldığı görülmüştür. Saadet Partisi olarak, açıklanan kararların doğru olmadığını düşünüyor; Türkiye’nin normalleşmesi adına atılacak ilk adımın adaleti gerçek manada tesis etmek olduğunu bir kez daha vurguluyoruz.”

Ankara - Mehmet Kara

 

Okunma Sayısı: 1638
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı