"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

9 dakika aralıklarla meydana gelen depremler paniğe yol açtı

26 Mart 2015, Perşembe 08:27
Kayseri'de 9 dakika aralıklarla meydana gelen 3,7 ve 3,6 büyüklüğündeki iki deprem paniğe sebep oldu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nin verilerine göre, saat 04.14'teki 3,7'lik deprem, Kocasinan ilçesine bağlı Saraycık köyünde, yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Saat 04.23'teki 3,6 büyüklüğündeki deprem ise aynı mevkide ve yine aynı derinlikte meydana geldi. Yaklaşık 5 - 10 saniye sürdüğü belirtilen sarsıntılar, Kayseri il merkezinden de hissedildi.

Bazı vatandaşların panikle uyandıkları ve dışarı çıktıkları öğrenildi.

Etiketler: deprem, kayseri, panik
Okunma Sayısı: 971
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı