"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Aday gösterilmediği için kurban kesecek

08 Nisan 2015, Çarşamba 08:33
20. Dönem Yozgat Milletvekili İsmail Durak Ünlü, İstanbul 2. bölgeden AKP Milletvekili aday adayı oldu.

Ancak Ünlü aday gösterilmedi. İsmail Durak Ünlü, "Aday gösterilseydim 1 kurban kesecektim, gösterilmediğim için 2 kurban keseceğim" dedi.

İsmail Durak Ünlü'nün Facebook hesabından yaptığı açıklama şu şekildeydi:

Bir davet üzerine aday olmuştum. Seçilecek bir yerden aday gösterilseydim, Ümmeti Muhammed'e hizmet imkânı bulacağım için bir kurban kesecektim. Devlet işlerinin sorumluluğundan ve şöhretten azade olmak durumunda ise 2 kurban kesecektim. 

Hâk Teala beni bu sorumluluktan bağışladı ve 2 kurbanla taltif etti.

Nasip olursa daha önceden yaptığım gibi kendi köyümde kurbanımı kesip, fukaracıklara ikram edeceğim inşallah... Hayır dualarınızda unutulmamak ümidi ile teşekkür eder, bu vesile ile teşekkül edecek olan yeni meclisin memlekete, millete ve ümmete hayırlı hizmetler yapmasını yüce mevladan niyaz ederim.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 4669
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı