"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Adliyede inanılmaz kaçış

13 Kasım 2014, Perşembe 23:44
Bakırköy Adliyesi'ndeki duruşmalarına getirilen tutuklu ve hükümlülerden 10'u, adliye nezarethanesinin kilidini kırarak kaçtı.

Tutuklu ve hükümlülerden 8'i görevli personel tarafından adrliye birası içinde yakalanırken, 2 hükümlü ise o kargaşadan yararlanarak firar etti.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, olay şöyle meydana geldi: 

"13 Kasım 2014 Perşembe günü Silivri Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nde muhtelif suçlardan yatmakta olan ve davaları devam eden bir grup hükümlü/tutuklu, görevli Jandarma ekipleri tarafından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edilmiştir. Saat 15.00 sıralarında, Bakırköy Adliyesi'nde duruşması biten 4 hükümlü/tutuklu, kalabalık bir grup tarafından, görevli jandarma personeline mukavemetle, bindirildikleri cezaevi sevk aracından alınmaya çalışılmıştır. Bu sırada çıkan karışıklıkta, duruşma sırası bekleyen adliye nezarethanesindeki hükümlü/tutuklulardan 10'u, bulundukları nezarethaneden kapı kilitlerini kırmak suretiyle kaçmışlardır. Kaçan 10 hükümlü/tutukludan 8'i görevli personel tarafından adliye binası içinde yakalanmış, 2 hükümlü ise oluşan karışıklıktan istifade ederek firar etmiştir.

Firar eden 2 hükümlünün yakalanması maksadıyla özel ekipler görevlendirilmiş olup, olay ve sorumlularla ilgili başlatılan adli ve idari tahkikat devam etmektedir" dendi.

Etiketler: adliye, kaçış, çağlayan
Okunma Sayısı: 2162
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı