"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AK Parti binasına ateş açıldı

25 Ekim 2014, Cumartesi 10:27
Ümraniye'deki AK Partii mahalle temsilciliğine binasına, kimliği belirsiz şahıs ya da kişilerce silahla ateş açıldı.

Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi, İstiklal Caddesi üzerinde dün akşam saatlerinde  AK Parti Cemil Meriç Mahalle Temsilciliği’ne kimliği belirsiz şahıs ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıyı gerçekleştirenler kaçarken, olay neticesi herhangi yaralanma ve can kaybı yaşanmadı. AK Parti Mahalle Temsilciliği’nin camına saldırı neticesi 3 tane kurşun isabet etti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Binada ve cadde üzerinde inceleme yapan ekipler, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

“KİMSE KARDEŞLİĞİMİZİ BOZAMAZ”

Olayın toplantı ertesi gerçekleştiğini ifade eden AK Parti Ümraniye Cemil Meriç Mahalle Teşkilatı Başkanı Nuri İşçi, “Gerekli işlemler yapıldı. Biz davamıza devam ediyoruz. İnadına kardeşlik diyoruz. Kimse kardeşliğimizi bozamaz; her vakit bu kardeşliğimiz devam edecek. Hedefimiz kardeşliğimizin pekişmesidir. Saat 21.30′a doğru periyodik toplantımız vardı. Toplantımız bittikten akabinde gercekleşen bir saldırıdır. Memur arkadaşlarımız lazım gelen incelemeleri yaptılar” diye belirtti .

 

Okunma Sayısı: 1219
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı