"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ali Bayramoğlu Yeni Şafak'tan ayrıldı

21 Eylül 2016, Çarşamba 09:26
Yeni Şafak Gazetesi'nde 15 yıldan bu yana köşe yazıları yazan Ali Bayramoğlu, gazeteden ayrıldığını duyurdu.

Ali Bayramoğlu, ayrılık kararını Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Bayramoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"15 yıldır yazarlığını sürdürdüğüm Yeni Şafak Gazetesi son dönemde yazılarımla ilgili sıkıntılar yaşamaya başladı. Benim de gazetenin buna yönelik tasarruflarını kabul etmem ve beklentisini karşılamam söz konusu değil. Gazete ile aramdaki 'akit' sürdürülemez hale gelmiş bulunuyor. Yeni Şafak Gazetesi yazarlığıma ve yazılarıma son veriyorum."

Al Jazeera'nin ulaştığı Bayramoğlu, Twitter üzerinden yaptığı bu açıklama dışında şimdilik başka bir açıklama yapmayacağını söyledi.

Etiketler: ali bayramoğlu
Okunma Sayısı: 1892
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı