"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Arıza nedeniyle duran Marmaray seferleri normale döndü

29 Haziran 2016, Çarşamba 12:09
Teknik bir arıza gerekçesiyle bir süreliğine durdurulmasının ardından gecikmeli olarak yapılmaya başlanan Marmaray seferleri, saat 09.40 itibariyle normale döndü.

Marmaray’ın internet sitesindeki duyuruda seferlerin ‘elektrik sistemi kaynaklı’ bir sorun nedeniyle gecikmeli olarak gerçekleştirildiği belirtildi.

Devlet Demiryolları’ndan yapılan açıklamada ise “Saat 08.30 sıralarında Marmaray’da meydana gelen geçici sistem arızası nedeniyle sadece bir trenin Üsküdar-Ayrılık çeşmesi arasındaki seferi yapılamamış, bunun dışındaki tüm seferler gerçekleştirilmiştir. Kızlıçeşme ile Ayrılık Çeşmesi arasındaki Marmaray trenleri normal seferlerine devam etmektedir” dendi.

Etiketler: marmaray
Okunma Sayısı: 1280
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı