"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde "usulsüzlük" operasyonu

22 Nisan 2016, Cuma 11:15
Aydın Büyükşehir Belediyesine ait AYBEL AŞ'nin işlettiği otoparklardan elde edilen gelirin aktarılmasında usulsüzlük yaptıkları iddiasıyla şirket müdürü ve 2 çalışanı gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Aydın Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, AYBEL AŞ tarafından işletilen, Kuşadası ve Nazilli ilçelerindeki otoparklardan elde edilen gelirin usulsüz şekilde başka hesaba aktarıldığı iddialarına ilişkin Aydın Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla operasyon düzenledi.

Operasyonda AYBEL AŞ Müdürü M.Ş. ve 2 şirket yetkilisi gözaltına alındı.

Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

AA

Okunma Sayısı: 2238
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı