"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bağışlanan kurbanlar kesiliyor

11 Ağustos 2019, Pazar 18:39
Avustralya Nur Vakfı ve Yeni Asya Vakfı’nın ortaklaşa düzenledikleri kurban organizasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Avustralya Nur Vakfı ve Yeni Asya Vakfı’nın ortaklaşa düzenledikleri Sudan, Etiyopya ve Somaliland’de gerçekleştirdikleri kurban organizasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştiriliyor. 

Avustralya Nur Vakfı gönüllülerinin bizzat bu ülkelere gidip organizasyonda hazır bulundukları bu hayırlı hizmette yüzlerce fakir insanların kurban eti yemesine vesile olunuyor.

Nur Vakfı Genel Koordinatörü Fatih Yargı, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da kurbanlarımızı köylülerden alıp keserek etlerini aynı köydeki muhtaçlara dağıtarak o insanların sevincine ortak olduk. Türkiye’den, Avrupa’dan, Avusturalya’dan ve dünyanın bir çok yerinden vekâlet kurbanlarını bizlere veren hayırseverlere ve Yeni Asya okurlarına buradan şükranlarımızı iletiyoruz” dedi.

İstanbul - Yeni Asya

Okunma Sayısı: 1502
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı