"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Beka söylemi kötü yönetimin itirafı

29 Mart 2019, Cuma 00:49
DP LİDERİ GÜLTEKİN UYSAL, GAZETEMİZE YAPTIĞI ZİYARETTE SEÇİM SÜRECİ İLE İLGİLİ GELİŞMELERİ DEĞERLENDİRDİ. “CUMHUR İTTİFAKININ BEKA SÖYLEMİ KÖTÜ YÖNETİM İTİRAFI” DEDİ.

Halka söyleyecek sözleri kalmadı

DP GENEL BAŞKANI GÜLTEKİN UYSAL iktidarın seçim söylemi haline getirdiği “beka meselesi”nin aslında toplumu yönetemedikle-rinin itirafı olduğunu belirterek, “Halka söyleyecekleri sözleri kalmayınca tehdit dilini kullanmaya başladılar” dedi.

DP, toplumun altın oran noktası

DP GENEL BAŞKANI GÜLTEKİN UYSAL ülkemizde siyasetin toplumu kutuplaştırarak mahkûm edilmek istendiğini belirterek, “Milletimiz buna mahkûm değil, DP gibi bir tercihleri var. Biz, DP olarak toplumun altın oran uyum noktasıyız” diye konuştu.

***

Beka söylemi, kötü yönetimin itirafı

Gazetemizi ziyaret eden Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İKTİDARIN SIKÇA GÜNDEME GETİRDİĞİ SÖYLEMİ ELEŞTİRDİ:

“Beka meselesi 17 yıllık kötü yönetimin itirafıdır”

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, gazetemizi ziyaret ederek seçim süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Uysal, Cumhur İttifak’ının gündeme getirmeye çalıştığı ‘beka’ söylemini iktidarın 17 yıllık kötü yönetiminin itirafı olarak değerlendirdi. Çekmeköy’deki aday tanıtım toplantısından sonra gazetemizi ziyaret eden Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’a DP İstanbul İl Başkanı Nimet Bulut ve başkan yardımcıları eşlik etti. Seçim sürecinde yaşadıkları zorlukları bahseden Uysal, medyanın kendilerine uyguladığı ambargoyu anlattı. İktidarın seçime yönelik izlediği politikayı da eleştiren Uysal, “Söyleyecekleri söz yok. Söyleyecekleri yalanları da kalmadı. Yalan da kalmayınca tehdit var. Beka meselesi, bu nedir? Hava mıdır, civa mıdır, su mudur? Bekadan kastınız nedir? 17 yıl yönettiğiniz memlekette beka meselesi var demek, şu demektir; Biz memleketi öyle kötü yönettik, öyle kötü yönettik ki memleket uçurumun kenarına geldi. Öyle kötü yönettik, öyle kötü yönettik ki ekonomik çöküşün kenarına getirdik. Geleceğinden endişe eder, millî güvenliğinden endişe eder, bölünme endişesi eder hale getirdik” ifadelerini kullandı. 

DEMOKRAT PARTİ, toplumun altın oran uyum noktası

2007’den sonra siyaset üzerinde operasyonlar dönemi başlatıldığını söyleyen Uysal, yaşanan süreçte demokrasinin asgarî şartlarının bile sağlanmadığını belirtti. Uysal, iki kutuplu bir siyaset anlayışının hakim kılınmaya çalışıldığını söyleyerek bunu ‘kolay siyaset’ olarak değerlendirdi. Toplumun iki kutuba mecbur olmadığını Demokrat Parti gibi bir seçeneğin olduğunu vurgulayan Uysal, “Biz DP olarak toplumun altın oran uyum noktasıyız” diye konuştu. Bu seçim döneminde birçok ilde iddialı adayları olduğunu anlatan Uysal, bir Afyon deyimini kullanarak, “Netçez netçez bu maçı alıcaz” dedi. 

HABER: ÜLKER YILMAZ CABA
[email protected]

Fotoğraf: SÜREYYA NUR İŞLER - Yeni Asya

Okunma Sayısı: 3534
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı