"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Beytüşşebap'tan acı haber: 1 şehit

03 Temmuz 2016, Pazar 09:34
Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerin Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Özel Harekat Şubesi'ne uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırılarda 1 astsubay şehit oldu.

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde gece PKK'lı teröristler, ilçe dışında gizlendikleri noktalardan Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Özel Harekat Şubesi'ne uzun namlulu silahlarla eş zamanlı saldırı düzenledi. Güvenlik güçlerinin de anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.

İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan teröristlerin bulunduğu alanlara top atışları yapıldı. Halk evlerine çekilirken, ilçeden silah seslerinin yükseldiği belirtildi.

1 ASTSUBAY ŞEHİT OLDU

Saldırılarda 1 astsubay ağır yaralandı. Beytüşşebap Devlet Hastanesi'ne kaldırılan astsubay, doktarların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak şehit oldu.

Saldırıyı gerçekleştiren ve yoğun ateş altına alındıktan sonra gecenin karanlığından faydalanak kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek için ilçede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

Beytüşşebap'ta sokağa çıkma yasağı

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesi’nde sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

 

DHA

Okunma Sayısı: 1700
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı