"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bilal Erdoğan'dan 'Mısır vatandaşlığı' açıklaması

25 Mayıs 2015, Pazartesi 15:00
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, aynı zamanda Mısır vatandaşı olduğu yönündeki iddiaları yalanladı.

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Mısır vatandaşlığı iddialarına ilişkin haberlerin "yalan ve iftiradan ibaret" olduğunu belirterek, "Sözde haberlerde iddia edildiği gibi ne Mısır vatandaşıyım ne de herhangi bir ülkeye kaçtım. Bu durum resmi kayıtlarla da sabittir" açıklamasını yaptı.

Bilal Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, bugün bazı basın organlarında, "Bilal'in Mısır Pasaportu var" ve "Mursi Bilal Erdoğan'a vatandaşlık mı verdi?" başlıklı haberlerin yer aldığını anımsatarak, "Sözde haberler, alçakça birer yalan ve iftiradan ibarettir" ifadesini kullandı.

Mısır gazetesi El Masri el-Youm’a dayandırılan haberlerde, Mursi tarafından Mısır Vatandaşlığı verildiği öne sürülen Bilal Erdoğan'ın 17-25 Aralık operasyonları sırasında Gürcistan'a gittiği iddia edilmişti.

 

AA

Okunma Sayısı: 2026
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı