"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bitsin artık bu savaş

16 Mart 2020, Pazartesi
YÜZ YIL ÖNCE İSPANYOL GRİBİ 1. DÜNYA SAVAŞINI BİTİRDİĞİ GİBİ, KORONAVİRÜS DE SURİYE SAVAŞINI SONA ERDİRSİN.

Bir asır sonra

Ocak 1918’de başlayıp Aralık 1920’de sona eren ve 50 milyondan fazla insanın can vermesine yol açan İspanyol gribi için tarihçiler “Birinci Dünya Savaşını bitiren önemli sebeplerden biri” diyorlar. Şimdi de koronavirüsün günümüzdeki savaşları bitirmesi temennî ediliyor.

9 yıllık iç savaş

Artık sona ermesi için dua edilen savaşların başında, 9. yılını tamamlayan Suriye iç savaşı geliyor. 1 milyon kadar insanın can verdiği, yüzbinlerin sakat kaldığı, milyonların evinden barkından olduğu, çatışma yerlerinin harabeye döndüğü savaş daha fazla uzamamalı.

Suriye'deki iç savaş 9 yılını geride bıraktı...

Sefalet ve yıkım getirdi

Suriye'ye ilişkin ABD, İngiltere, Almanya ve Fransa'dan ortak açıklama

 

Okunma Sayısı: 1563
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı