"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Böylesini görmedim

28 Ocak 2022, Cuma 21:22
Elektriğe 1 Ocak gecesi yapılan yüzde 127’lik zam, faturalara yansımaya başladı.

Denizli’de bir kafenin 25 yıldır işletmecisi olan Şeref Acar, gelen elektrik faturalara isyan etti. Acar dükkanına bu ay toplam 5 bin 741 lira fatura geldiğini söyledi. Acar, “Burası 20 metrekare bir iş yeri. Buraya 350-400 lira fatura ödüyordum. Bu ay geldi 970 lira. İçeride 30 metrekare mutfağım var. Bir tane waffle makinesi çalışıyor, bir tane dolap çalışıyor, bir tane de küçük difriz çalışıyor. 4 bin 770 lira da oraya fatura geldi. Biz nasıl ödeyeceğiz? Doğal gaz faturası da geldi bin 800 lira. Bunların içinden nasıl çıkacağız bilmiyorum. Bakıyorsun, bir tane müşteri yok. İşimiz çok zor. İş olsun olmasın, biz sabah geldiğimiz zaman ocaklarımızın altını yakmak zorundayız. Her an müşteri gelir diye hazır bekliyoruz. Her geçen gün eksiye doğru gidiyoruz. Bilmiyorum bunun çözümü nasıl olur? Tükendik yani nasıl ödeyeceğim? Geçen ay kredi kartı ile ödedim, bu ay nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum” ifadelerini kullandı.

Okunma Sayısı: 1730
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı