"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bülent Arınç: Ben başkaları gibi Twitter'dan Instagram'dan istifa etmem

23 Kasım 2020, Pazartesi 20:14
Geçtiğimiz günlerde Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılması konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la karşı karşıya gelen Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç başkaları gibi Twitter'dan Instagram'dan istifa etmeyeceğini, oluşan durumla ilgili cumhurbaşkanı ile bizzat görüşeceğini belirtti.

Gazeteci Murat Çelik'le telefonda görüşen Arınç duygusal bir insan olduğunu ve Erdoğan'ın konuşmasının kendisini rencide ettiğini vurguladı.

Arınç'ın açıklamalarını sosyal medya hesabından duyuran Çelik, Arınç'ın "İstifa ettiğim yönünde bazı söylentiler çıkmış ama şu an için bu doğru değil," dediğini aktardı.

Arınç "Sn. Cumhurbaşkanı bugün İstanbul’daymış. Programı yoğun. Dolayısıyla bugün görüşemedim. Sanırım yarın Ankara’da olacak ve görüşebiliriz diye düşünüyorum. Kendisiyle görüştükten sonra gereken neyse onu yapacağım," ifadelerini kullandı.

Gelişen şartlar altında o konuşmayı yapmaya neden ihtiyaç duyduğunu Erdoğan'ı kendisinden dinlemek istediğini belirten Arınç, "Kendisinden dinledikten sonra, 'O konuşmanın muhatabı bendim. Bu durumda buyurun istifa mektubumu' diyebilirim," dedi.

"Daha önce de bazı açıklamalarım üzerine “Bunları söyleyen birinin YİK’te ne işi var” türünden yorumlar yapanlar oldu. Oysa benim yapacak daha çok işim var," diyen Arınç "Ama öyle bir noktaya gelir ki bazen, orada kalmaktansa gitmek daha yerinde olur," sözleriyle devam etti.

Arınç YİK'ten istifasının partiden istifa edeceği anlamına gelmeyeceğini de vurguladı.

Euronews Türkçe

Okunma Sayısı: 3487
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Abidin

    24.11.2020 01:10:42

    sen ona o sana gebe, onun için ee ee ya der geçeriz.

  • Müslüm

    24.11.2020 00:11:40

    Çarpmada 1, toplama 0. Etkisiz elaman. Kıymetini halk takdir etsin

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı