"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Büyük Göç' tamamlanmak üzere

06 Nisan 2019, Cumartesi 19:08
Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Havalimanı'na geçiş sürecinde yüzde 96'lık kısmın başarıyla tamamlandığını açıkladı.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamada, 5 Nisan Cuma 03.00'te başlatılan taşınma işleminin yüzde 96'lık bölümünün başarıyla geride bırakıldığı duyuruldu.

Açıklamada, nihai geçiş için devam eden çalışmaların önceden belirlenmiş olan 45 saatlik planlamadan daha kısa sürdüğü, 33 saat içerisinde yüzde 96 orana ulaşıldığı belirtildi.

Bugün saat 20.00 itibarıyla tamamının sona ermesi beklenen taşınma operasyonu ile THY'nin İstanbul Havalimanı’nda yepyeni bir döneme başlayacağı ifade edildi.

AA

Okunma Sayısı: 1296
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı