"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Can Dündar'a tekzip'ten beraat

17 Aralık 2015, Perşembe 13:10
Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, yargılandığı bir başka dava nedeniyle bugün hakim karşısına çıktı. Dündar için, 'tekzip yayınlamama' davasında beraat kararı çıktı

'MİT TIR’ları ile ilgili haberi nedeniyle tutuklanan Can Dündar, '25 Aralık soruşturması' ile ilgili haberleri nedeniyle hakim karşısına çıktı. Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’ndaki duruşma öncesi CHP’li milletvekilleri, sanatçılar ve meslektaşları destek için adliyeye geldi.

Saat 11.00’de başlaması gereken duruşma, yaklaşık bir saat gecikmeyle 12.05'te başladı. Can Dündar, duruşma salonuna alkışlar eşliğinde alındı. Dündar için, 'tekzip yayınlamama' davasında beraat kararı çıkarken, duruşma devam ediyor.

DHA

Etiketler: can dündar, tekzip, beraat
Okunma Sayısı: 1133
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı