"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cumhurbaşkanı'nın son çıkışı gayet yersiz

07 Nisan 2016, Perşembe 15:28
Akademisyen Atilla Yayla sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çok tartışılan sözleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Yayla, Erdoğan'ın "Terör örgütünün yandaşlarını devre dışı bırakmak için vatandaşlıktan çıkartma dahil gereken tüm önlemleri almakta kararlı olmalıyız" sözlerini eleştirdi.

Vatandaşlığın doğuştan gelen bir hak olduğunu vurgulayan ve konuyla ilgili bir yazı kaleme almayı düşündüğünü aktaran Yayla ''Vatandaşlık doğuştan gelen bir haktır. Hİçbir suretle devletler isanları vatandaşlıktan atamaz. Sadece, isteyen vatandaşlıktan çıkar. Bu yüzden Cumhurbaşkanı'nın son çıkışı gayet yersiz Bir ara bu konuyu yazmayı düşünüyorum.'' dedi.

ERDOĞAN VE BOZDAĞ NE DEMİŞTİ?

Erdoğan: Terör yandaşlarını vatandaşlıktan çıkartacağız

http://www.yeniasya.com.tr/politika/erdogan-teror-yandaslarini-vatandasliktan-cikartacagiz_392382

Bozdağ: Vatandaşlıktan çıkarma konusunda çalışma yapılacak

http://www.yeniasya.com.tr/politika/bozdag-vatandasliktan-cikarma-konusunda-calisma-yapilacak_392457

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 3313
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • tolstoy

    8.4.2016 11:02:20

    gayet yerinde yeniasya lütfen muhalif olacağız diye hükümete karşı herşeyi silah olarak kullanmayalım, siz yapmayın bari, eyv muhalefetiz ama açık açık hainlik yapanları da koymayın sütünlara

  • emin

    8.4.2016 01:51:06

    Hayır gayet yerinde bir harekettir. Hiçbir vatanperverin teröristler ve yandaşlarının vatandaşlıktan çıkarma olayına karşı çıkacağını sanmıyorum...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı