"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Daima yapıcı olduk

22 Şubat 2021, Pazartesi
YÖNETİM KURULU ONURSAL BAŞKANIMIZ MEHMET KUTLULAR: AYNI YOLDA DEVAM EDECEĞİZ

Mehmet Kutlular’ın önceki yıllardaki kuruluş yıl dönümü mesajlarından:

“Yeni Asya, Kur’ân’ın bu zamana dersi olarak telif edilen Risale-i Nur Külliyatı’nda ifade edilen ve milletimizin, hatta bütün insanlığın ihtiyaç duyduğu hayat prensiplerini ‘matbuat lisanıyla konuşturmak’ gayesiyle yayın hayatına atıldı. Tiraj kaygılarından uzak bir şekilde, doğruluğuna inandığı fikirlerin müdafaasını yaptı.”

***

Yönetim Kurulu Onursal Başkanımız Mehmet Kutlular: “(Yeni Asya) Her zaman hakkın hatırını yüksek tutma prensibini esas aldı. Hiçbir şahsî, zümrevî ve siyasî menfaate alet olmadı. Daima yapıcı oldu.” 

Yeni Asya, Kur’ân’ın bu zamana dersi olarak telif edilen Risale-i Nur Külliyatı’nda ifade edilen ve milletimizin, hatta bütün insanlığın ihtiyaç duyduğu hayat prensiplerini “matbuat lisanıyla konuşturmak” gayesiyle yayın hayatına atıldı.

Milletimizin 1000 yıllık tarihini şereflendiren değerleri savundu. Değişen olaylara, değişmeyen ölçülerin ışığında yaklaştı. Daima imanın, hakkın, adaletin, meşrûiyetin, millet iradesinin müdafaasını yaptı. Her zaman hakkın hatırını yüksek tutma prensibini esas aldı. Hiçbir şahsî, zümrevî ve siyasî menfaate alet olmadı. Daima yapıcı oldu. Tahripkâr zihniyet ve uygulamaların karşısına çıktı. İnandığı meselelerin üstüne samimiyet ve cesaretle yürüdü. Tiraj kaygılarından uzak bir şekilde, doğruluğuna inandığı fikirlerin müdafaasını yaptı. Gazetecilik mesleğini hakkın hizmetinde kullanma gayesiyle yayın hayatına atıldı ve yine bu anlayışla neşriyatına devam ediyor. Yeni Asya’nın mümtaz vasfı, ilk günden bugüne koruduğu tavizsiz istikrar çizgisi. İnşaallah bundan sonra da Allah’ın lütfu ve aynı ideali paylaştığı okuyucularının desteğiyle aynı yolda devam edecek. 

(Yönetim Kurulu Onursal Başkanımız Mehmet Kutlular’ın önceki yıllardaki kuruluş yıl dönümü mesajlarından derlenmiştir.)

Okunma Sayısı: 2801
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı