"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Darbecilere ‘hak’ iadesi

24 Haziran 2016, Cuma
Millİ Savunma Bakanı Fikri Işık, Ergenekon ve Balyoz daValarıyla ilgili, önceki bakanın başlattığı çalışmayı sürdürğünü belirtti ve “mağdur olan her bir insanımızın haklarının iadesi için gerekli adımları atacağız” dedi.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, TBMM Genel Kurulunda, Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı’nın birinci bölümünün tümü üzerindeki görüşmeler sırasında Milletvekillerinin sorularını yanıtladı.

Işık, “Işık, “Ergenekon ve Balyoz davalarıyla ilgili, bu noktada hak kaybına uğramış askerlerimizin hak kayıplarının giderilmesine yönelik benden önceki bakan arkadaşımızın başlattığı bir çalışma var. Bu çalışma şu anda diğer kamu kurumlarının görüşlerine sunulmuş durumda. Bu görüşler geldikten sonra değerlendirmelerimizi yapacağız ve bu noktada mağdur olan her bir insanımızın haklarının iadesi için gerekli adımları atacağız. Şu anda bu konu Bakanlığımızın üzerinde çalıştığı bir konudur” açıklamalarında bulundu. 

Asker hukuki güvence altına alınacak

Kanun tasarını değerlendiren Işık, “Eğer siz bu kadar kanlı terör örgütüne karşı askerinizin, polisinizin, güvenlik güçlerinizin, geçici köy korucularınızın, jandarmanızın mücadele etmesini istiyorsanız elbette ki onların arkasında duracaksınız, onların istediği hukuki güvenceyi vereceksiniz. Hukuki güvence layüsel olmak anlamına gelmiyor. Hiç kimsenin hukukun dışına çıkma hakkı ve yetkisi yoktur. Bu durumda da nelerin yapılacağı bu tasarı metninde açıkça yazılıdır” değerlendirmelerinde bulundu.

 

AA

Okunma Sayısı: 2353
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hayati Binler

    25.6.2016 10:09:23

    Pes!

  • kubilay

    24.6.2016 16:32:56

    darbe planları yapmışlardı,irtica(!) ile mücadele için 100 lerce site kurmuşlardı,A Gülün tesettürlü hanımını görmemek için karşılama alanından ayrılmışlardı,televizyona çıkıp başlarında kalpak ellerinde kılıç ya öldüreceğiz ya da öleceğiz yeminleri etmişlerdi ,çekinmeyin vurun kırın tepeleyin tepelerine binin gibi emirler vermişlerdi,lav silahını eline alıp teneke parçası bundan ne çıkar ki diye dalga geçmişlerdi,K denizde gemide had bildirme konuşmaları yapmışlardı.Sahiden bütün bunlar yalan mıydı yoksa birer masal mıydı(!)silahları ,darbe planlarını cinler mi koymuşlardı söyler misiniz.Bu verdiğiniz trilyoncuklarda benim de yetiminde hakkımız var ey yetkililer helal etmiyoruz.kimin malını veriyorsunuz. Birilerinin size göre olmayan faaliyetlerini frenlemek için bir kumpas uydurdunuz acaba neyin karşılığında.Bir makam uğruna mı yoksa kirli işleri karıştırmamaları karşılığında mı?Her şeyi Alimul Habir'e havale ediyoruz.28 şubat mağdurlarına da versenize trilyoncukları

  • CESUR ADAM

    24.6.2016 08:37:21

    Darbeci ve ortağı akp, israil ve müttefiki akp,rte, pkk VE İŞBİRLİKÇİSİ akp yapma-talan ve teknik olmayan kayıp altında hırsızın hamisi akp,tasdikçisi rte. yanlış diyen varsa hodri meydan, FİTNE-FESAT ŞEBEKESİ AKP

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı