"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demokrasi ve adaleti birliğimizin temeli yapalım

14 Mart 2019, Perşembe 01:39
DEMOKRAT PARTİ GENEL BAŞKANI GÜLTEKİN UYSAL, DEMOKRASİYİ VE ADALETİ, BU ÜLKENİN BİRLİĞİNİN VE BERABERLİĞİNİN TEMELİ YAPMAK İSTEDİKLERİNİ SÖYLEDİ.

GELECEK ENDİŞESİ YAŞAnMASIN

Milletin hasretini giderecek hizmetlerin sahibi olmak adına Muğla’da seçim çalışmalarını sürdüren Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, “İstiyoruz ki ay yıldızlı bayrağın altında yaşama iradesi koymuş tüm insanlarımız, yarınından emin olsun, huzur içerisinde yaşasın, gelecek endişesi yaşamasın” dedi.

HERKESİN EMİN OLDUĞU TÜRKİYE

DP Lideri Uysal, şöyle devam etti: “Demokrasi azamî düzeyde işlesin istiyoruz. Türkiye’de herkesin hukukundan emin olduğu bir Türkiye hayal ediyoruz. Biz çiftçimizin, dar gelirli vatandaşlarımızın, tüm insanlarımızın meselesini sonuna kadar konuşacağız. İstiyoruz ki bu ülkenin evlâtları, bu ülkenin üreten dişlileri haline gelsin.”

***

Demokrasi ve adaleti birliğimizin temeli yapalım

Muğla’da konuşan DP Lideri Gültekin Uysal, demokrasiyi ve adaleti, bu ülkenin birliğinin, beraberliğinin temeli yapmak istediklerini dile getirdi.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Türkiye’nin pek çok badireyi geride bıraktığını belirterek, demokrasiyi ve adaleti, bu ülkenin birliğinin, beraberliğinin temeli yapmak istediklerini söyledi. Uysal, partisinin Yalıkavak Seçim İletişim Merkezi’nin açılışında, milletin hasretini giderecek hizmetlerin sahibi olmak adına, mücadeleden kaçmayacaklarını söyledi.

İNSANLARIMIZ YARININDAN EMİN OLSUN

Uysal, şunları kaydetti; “Demokrasi azamî düzeyde işlesin istiyoruz. Türkiye’de herkesin hukukundan emin olduğu bir Türkiye hayal ediyoruz. Biz çiftçimizin, esnafımızın, tüccarımızın, dar gelirli vatandaşlarımızın, emekçilerimizin, emeklilerimizin, tüm insanlarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın meselesini sonuna kadar konuşacağız. İstiyoruz ki bu ülkenin evlatları, bu ülkenin üreten dişlileri haline gelsin. İstiyoruz ki ay yıldızlı bayrağın altında yaşama iradesi koymuş tüm insanlarımız, yarınından emin olsun, huzur içerisinde yaşasın, gelecek endişesi yaşamasın.” Uysal, konuşmasının ardından  DP Bodrum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Kaynar ve partililerle birlikte iletişim merkezinin açılışını yaptı. 

AA

Okunma Sayısı: 2232
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ali Tam

    14.3.2019 20:10:50

    DP secimlerden 15-20 gün önce aktiviteye baslamasinin secim basarisina nasil yansidigi inceleniyor mu?

  • hamza çebi

    14.3.2019 13:33:34

    iskenderunda destegimiz dp adayı meteaslana bugünde kaymakam evi yanı paşa marketin önünde mitingi var hava yağışlı olmasına nazaran katılım epey olacaktır.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı