"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DİHA’nın mühürlenen bürosunda papağan unutuldu

01 Kasım 2016, Salı 12:52
Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan ajanslar arasında yer alan DİHA’nın Ankara bürosunda dün gece hareketli saatler yaşandı.

Ankara Emniyeti'nde görevli polisler içeride kimsenin olmadığı saatlerde gelerek büroyu mühürlediler. Ancak büronun maskotu olan “Tolaz” isimli papağan içerde kaldı.

Bu sabah ajans çalışanları kapı mühürlü olduğu için içeri giremezken, Tolaz’ın sesini duyan DİHA muhabirleri hemen avukatları aracılığıyla savcılığa başvurdu.

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu İçişleri Bakanlığı üst kademesiyle temasa geçerek Tolaz’ın sabahtan bu yana beslenmediğini, bir an önce kurtarılmasını istedi. Çankaya Belediyesi ekipleri de, Tolaz’ı kurtarmak için büro önünde hazır bekliyor.

DİHA muhabiri Sedat Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Tolaz'ın Kürtçe ve Türkçe 70 kelime bildiğini söyledi.

Etiketler: papağan, diha
Okunma Sayısı: 1366
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı