"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Diyarbakır'da polise saldırı: 2 yaralı

26 Ağustos 2015, Çarşamba 14:24
Terör örgütü PKK mensuplarınca Çermik İlçe Emniyet Müdürlüğüne el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 polis yaralandı.

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde terör örgütü PKK mensubu bir grup tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğüne el yapımı patlayıcı ile saldırıda bulunuldu.

Alınan bilgiye göre, ilçede 03.00 sıralarında Emniyet Müdürlüğüne terör örgütü mensuplarınca el yapımı patlayıcı atıldı. Saldırıda 2 polis hafif yaralandı.

Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine teröristler bölgeden uzaklaştı.

Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

100 molotofkokteyli bulundu

Sur ilçesinde metruk bir binada yasa dışı eylemlerde kullanılmak üzere hazırlanmış 100 molotofkokteyli bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince kamu düzeni ve halkın huzurunu bozmaya yönelik düzenlenen yasa dışı eylemlerde polis ekiplerine, kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik saldırılarda kullanılmak üzere hazırlanan patlayıcı maddelerin ele geçirilmesine yönelik çalışma başlatıldığı bildirildi.

Açıklamada, bu kapsamda Sur ilçesi Hasırlı Mahallesi'nde metruk bir binada yapılan aramada 2 çuval içeresinde yasa dışı eylemlerde kullanılmak üzere hazırlanan 100 molotofkokteyli ve 6 inşaat eldiveni bulunduğu belirtildi.

AA

Okunma Sayısı: 1580
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı